Una parada informativa sobre recollida selectiva al mercat de Serinyà

A partir d’aquest mes de març el punt informatiu de reforç de la recollida selectiva que el Consell Comarcal del Pla de l’Estany juntament amb el COIET serà itinerant per diversos municipis de la comarca.

Després de la bona acollida que ha tingut aquests últims anys al mercat de Banyoles s’ha decidit portar-lo a diferents municipis de la comarca. D’aquesta manera s’intenta fer més visible els serveis que en matèria de recollida de residus presta el Consell Comarcal a tots els ciutadans de la comarca.

El punt informatiu a partir del mes de març visitarà les poblacions de Serinyà, Porqueres, Fontcoberta (Melianta) i Banyoles els dies que aquests pobles tinguin mercat 1 vegada al mes.

S’aprofitarà aquest punt informatiu per repartir kits de l’orgànica (cubells + bosses compostables) i resoldre dubtes sobre la recollida selectiva. Aquest punt informatiu també servirà per divulgar els serveis que presta el COIET com a àrea especialitzada del Consell Comarcal quan a la gestió de residus; deixalleria, recollida de trastos i de residu verd.

IMG_0900